SD Timrå bildas! | Sverigedemokraterna i Timrå

SD Timrå bildas!

Igår hade vi bildandemötet för det nya SD Timrå!
30% av våra medlemmar var på plats denna historiska dag.
Nu följer lite pappersexercis innan allt är klart bara, och väntan på ett godkännande av bildandet från SD Riks.

Till ordförande blev jag vald (Marcus Molinder), jag ser fram emot att leda SD Timrå till nya framgångar, och jag har förhoppningar att fler medlemmar vill engagera sig mer aktivt nu då vi har en egen lokal förening och inte är beroende av andra kommuner i dom beslut vi tar. Nu fokuserar vi till 100% bara på Timrå.

Tack för förtroendet att ni vill ha mig som ordförande, jag kommer självklart att göra mitt bästa, precis som jag gjorde åren som distriktsordförande.

Styrelsen består av 5 ordinarie ledamöter och 2 suppleanter. Samtliga är Timråbor. Nu kör vi!

Mvh
Marcus Molinder
Ordförande för SD Timrå